13:00

Västmanland

Referat: Gästrikland/Hälsingland - Västmanland

Första träningsmatchen på årets TV-puckresa spelades i Ljusne ishall och för motståndet stod Gästrikland/Hälsningland.
Vi får en riktigt bra start på matchen när vi gör 0-1 redan i andra matchminuten i PP genom Lovisa Engström framspelad av Jolie Ström. I mitten av perioden så gör Jolie Ström 0-2 med det distinkt avslut. Vi lyckas även göra 0-3 innan första perioden är slut.

I period 2 så går vi ner oss lite och blir lite bekväma känns det som då vi tappar lite fart. Vi släpper till en del farliga chanser men Maja Holén i målet håller tätt. Perioden slutar 0-0.

I trejde perioden så utökar vi ledningen till 0-4 lite turligt genom Johanna Holmström som lyckas valla pucken i mål ifrån hörnet och när vi bara ett par minuter senare gör 0-5 genom Ebba Moselius så är matchen avgjord.
Lovisa Engström fastställer slutresultatet 0-6 i slutet av matchen.

Vi spelade även en mållös förlängning och slog 5 straffar var där vi lyckades sätta 2 st genom Hannah Melander och Jolie ström.

I det stora hela så gör vi en bra första match där alla förtjänar beröm och lite extra till våran målvakt Maja som står för en fenomenal insats.